Ohrid Pearls Serbia

Naša prodavnica:
Beograd,
Kneza Mihaila 29
linija za podršku:
00381 691896376
Javi mi se

O Nama

O Nama

Tokom jednog veka stvorili smo nakit, koji po svojoj lepoti, posebnosti i unikatnosti krasi mnoge žene širom sveta. Nakit od Ohridskog bisera je isključivo ručno pravljen, po strogo čuvanoj recepturi a sada je dostupan i Vama u Srbiji. Nalazimo se u centru Beograda, na adresi Knez Mihailova 29, u pasažu pored Galerije Progres.


Svih ovih godina zadržali smo naš jedinstveni ručni proces izrade nakita sa Ohridskim biserom u kome je dočarana sva lepota i tradicija Ohrida.


Zahvaljujući tome dobili smo potvrdu kvaliteta po kojoj je naš nakit postao prepoznatljiv u čitavom svetu.


Zbog te posebnosti i unikatnosti želeli smo da naš nakit izložimo i u Srbiji, kako bismo sa Vama podelili njegovu jedinstvenost i estetiku. Za srpsko tržište smo opredelili posebne cene i uslove prodaje kako bi biseri bili pristupačni svim damama koje žele da uživaju u njima.


Izrada nakita za nas je umetnost, i zbog toga se trudimo da svaki ručno izrađeni komad nakita, ima pre svega emotivnu vrednost.


Strast za nakitom i ljubav prema finom zanatu ogleda se u svakom pojedinačnom komadu našeg nakita.


Vaše je samo da zamislite i poželite, a mi smo tu da zajedno sa Vama kreiramo i realizujemo Vašu želju.


Veoma smo ponosni na činjenicu što možemo da Vam ponudimo širok dijapozon modela nakita za sve generacije, kao i mogućnost dostave na kućnu adresu. Takođe smo u mogućnosti da organizujemo različite komplete poklon iznenađenja za Vaše posebne prilike.


Ukoliko ne možete da se odlučite, mi Vam možemo pomoći u tome. Bilo da kupujete za sebe ili za druge, potrudićemo se da Vaš izbor bude savršeno prikladan, kreativan i sa ukusom upakovan.


Tu smo za Vas!